Uitreiking silver award Aalsmeer

Afgelopen voorjaar heb ik meegedaan aan de verkiezing leukste kapper/kapsalon van het jaar.

Op social media heb ik berichten geplaatst om op mij te stemmen. En ook mijn klanten heb ik gevraagd te stemmen. Er kon beoordeeld worden op vakbekwaamheid en mij hiervoor een cijfer te geven. Ik kreeg als eind cijfer een 9,36

Dit betekende dat ik 2de was geworden, en mij zelf mocht benoemen als de leukste kapsalon/kapster in de gemeente Twenterand. De award heb ik op 26 juni jl. mogen ophalen in Aalsmeer

Hoe gaat dat nou zo’n award ophalen?

Maandag 26 juni 2017 was het zover, we reden vanuit Vroomshoop richting Aalsmeer.

Eenmaal in Aalsmeer aangekomen, mocht ik mijn “silver” award in ontvangst nemen tezamen met een glaasje bubbels. Daarna volgde er een avondvullend programma met de show “Brooklyn Nights”. Geweldig!

We hebben mooie optredens gezien waarbij we niet stil konden blijven zitten op de stoel. Wauw! Mijn feestje was compleet. Met mij als “de winnares van de silver award” in de pocket kon ik met trots terug naar Vroomshoop.

Leukste ZZP kapper 2017

Rianne Mulderij

Margrietstraat 2
7681 WK Vroomshoop

tel: 06-47483265
e-mail: haardromen@outlook.com

kvk: 52452301

Stuur een bericht

zzp kappers keurmerk
Kis kappers
Kis kappers
zilver award leukste kapper
Leukste ZZP kapper 2017

Pin It on Pinterest

Share This